Skip to main content

Posts

Showing posts from March 16, 2014

Digital art by Annibale Siconolfi a.k.a....

Modern Steam Stove-Top Tea Maker by DesignNobis

Reflecting upon tea culture in east, Steam features stacking teapots specially designed for tea preparation . It is a stove-top tea maker that brews tea by passing hot water pressurized by steam through stacked kettles. When desired amount is collected in upper part, switch on top is turned to stop water transfer. Serving is made using two kettles to dilute the tea and water, therefore allowing the user to adjust the strength of the tea. Since tea is steeped with steam, it offers a full flavor tea brew. The transparent glass teapot also comes with matching gorgeous transparent glass cups. Aluminum and glass materials are used along recycled plastics; including stainless steel base in which all parts are fully recyclable. Harmonizing elements from traditional craft teapots and naturalist art, Steam has been designed to create a modern, sculptural tea serving set. Designer : DesignNobis Tuvie has received “Steam Stove Top Tea Maker” project from our ‘ Submit A Design ‘

Morgan Penn - Arte

Recojo una muestra de las obras de " Morgan Penn ", si te gustan y quieres ver más pásate por su web.

The Mad Effects of Bee Stings on Faces (19 pics)

The Kooyong House by Matt Gibson Architecture

Matt Gibson Architecture designed the Kooyong House in Melbourne, Australia. Project description The existing site contained a grand Victorian double front dwelling badly in need of repair. Upon persuasive encouragement and expert advice the client agreed to retain the front elements of the building. Following the removal of a previous addition, the extensive brief requested an upper level addition, garage & pool. Our choice (given depth of the site) was to separate rather than attach the new works to the rear of the existing building which availed textured areas of external space between old & new objects. 2 levels of new ‘L’ shaped floor area are stacked on top of each other at the rear utilising the limits of the site. Ground level links are made via a Garage and a circulation ‘bridge’ extending off the existing hallway. This hallway continues as a main axis through new and old to the rear of the site. Presented as a c